fbpx

Om oss.

Solaritet är ett bolag i Uppsala som erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar till villor, bostadsrättsföreningar och företag i hela Uppland. Kundens intresse och önskemål står alltid i fokus och utifrån dessa strävar vi efter att hitta den bästa lösningen. Vår ambition är att förenkla övergången till förnyelsebar el genom solceller till ett enkelt, tryggt och klokt val. 

Solaritet AB är ett privatägt aktiebolag med säte i Knivsta.

Om oss
Trygghet och säkerhet
Garantier
Välgörenhet
Kontakt
Intresseanmälan

Trygghet och säkerhet.

En förutsättning för en långsiktig, hållbar och säker solcellsanläggning är att den installeras korrekt. Vi följer alltid de regelverk, föreskrifter och branschstandarder som finns för installation av nätanslutna solcellsanläggningar. Vid varje installation genomför vi snö- och vindlastberäkningar och använder produkter som är anpassade för svenskt klimatet. Vi följer även Länsförsäkringars krav och rekommendationer på solcellsanläggningar.

Som elinstallationsföretag innehar vi registrering för produktionsanläggningar hos Elsäkerhetsverket och alla våra installatörer finns registrerade i vårt egenkontrollprogram.

Samtliga produkter vi erbjuder är CE-märkta i enlighet med EU-direktiv och kommer tillsammans med en svensk bruks- och säkerhetsanvisning.

Solaritet innehar ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa.

Vid färdigställande av solcellsanläggningen överlämnas en driftpärm med dokumentation, manualer, produktblad och garantier för anläggningens alla delar.

Generösa garantier.

Vi vill att det ska kännas tryggt att installera solceller med oss på Solaritet och erbjuder därför marknadsledande garantier.

Solpanelerna täcks av garanti från tillverkaren. På alla paneler i vårt sortiment har du minst 10 års produktgaranti och en effektgaranti som innebär att panelerna ska producera på minst 80 % efter 25 år.

Växelriktaren täcks av garanti från tillverkaren. På växelriktarna vi erbjuder har du garantier från 7 år (Fronius) upp till 12 år (SolarEdge).

Infästningmaterial täcks av garanti från tillverkaren. Här har du garantier från 20 år upp till 30 år.

Utöver produktgarantierna lämnar vi 10 års funktionsgaranti på solcellsanläggningen som innebär att om någon komponent skulle vara defekt så kommer vi och byter ut den. Det här gör vi helt utan kostnad förutsatt att skadan inte beror på yttre åverkan.

Kontaktuppgifter.

Kontakta oss på info@solaritet.se eller 018 – 701 02 02 så återkommer vi inom kort. Du är även välkommen att ta kontakt direkt med någon av oss.  

Karl Sundblad

VD och medgrundare

Tel: 0735 322 322
karl.sundblad@solaritet.se

Johan Haglund

Medgrundare

Tel: 0761 888 886
johan.haglund@solaritet.se

Martin Säbom

Solcellsmontör

 

Robert Andersson

Solcellsmontör

 

Intressanmälan    Få en kostnadsfri offert.

    Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom 48 timmar